Nostalgische Avond

Vrijdag 4 oktober (19.30 uur)

Zondag 6 oktober (14.00 uur)

Vrijdag 11 oktober (19.30 uur)

 
 
WIE HEEFT ER BELANGSTELLING?

Wegens ziekte zijn er drie kaartjes vrijgekomen voor de voorstelling van vanmiddag 6 oktober!

Aanmelden via info@tremele.nl .

Wie het eerst komt het eerst maalt!

 

 

Nostalgische Avond 4 oktober 2019:

 
Wat een fantastische avond hebben we mogen beleven met een zeer enthousiast publiek! Op naar morgen (6 oktober 2019) wanneer we de tweede voorstelling gaan presenteren (evenals de derde voorstelling op 11 oktober ook uitverkocht!)

Maar ....... mocht u er niet bij kunnen zijn......

u kunt natuurlijk altijd nog de digitale weergave kopen/bestellen (want ook dat gaat hard!). Voor slechts 15 euro ontvangt u de films uit 1960 en 1967 + 5 liedjes van de Tremeloos (incl. clip op studiokwaliteit). De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Tremele!

Wilt u een digitale weergave reserveren? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar: info@tremele.nl

 
fotografiie: Tonnie van Rhijn
 
fotografiie: Tonnie van Rhijn
 

fotografiie: Tonnie van Rhijn

 

 
 

Nostalgische Avond/middag uitverkocht! / Digitale weergave bestellen
De kaartjes voor de Nostalgische Avond/Middag zijn allemaal verkocht! (Hartelijk dank aan allen die een kaartje gekocht hebben en aan Bloembinderij Creatief voor de hulp bij de verkoop!).

Dat betekent dus drie keer een volle bak op vrijdag 4, zondag 6 en vrijdag 11 oktober. Stichting Tremele presenteert dan een interactief programma waarin de bezoekers worden meegenomen naar de jaren ’60 van de vorige eeuw.
Dreumelse films van 1960 en 1967 gedigitaliseerd

Stichting Tremele is er in geslaagd om de films uit 1960 en 1967 op HD kwaliteit te digitaliseren en gaat deze opnieuw uitbrengen. Ook zijn de films voorzien van zoveel mogelijk namen van de personen die op deze film voorbijkomen. Daarmee zijn deze films nu weer de moeite van het bekijken meer dan waard!
Samen met een vijftal liedjes van “De Tremeloos” vormt deze digitale weergave een uniek document dat geschikt is om af te spelen op tv, computer of laptop.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de activiteiten die Stichting Tremele organiseert om de geschiedenis van het dorp Dreumel levend te houden.

De digitale weergave kost € 15,00 en kan gekocht worden tijdens de Nostalgische Avond of besteld worden via info@tremele.nl. (Bestellingen worden pas na 11 oktober verwerkt!)

 

 

In de jaren ’60 veranderde er veel in de wereld, in Nederland, maar ook in ons kleine dorpje Dreumel. Iedere Dreumelnaar heeft daar zo zijn/haar eigen herinneringen aan:

In de jaren ’60, ontstond er veel stampei,
en dat ging ook aan Dreumel niet onopgemerkt voorbij.
De jeugd werd langzaam wakker, onttrok zich aan de tucht,
weg met de betutteling en met de spruitjeslucht!
(tekst en muziek: De Tremeloos)

Stichting Tremele gaat tijdens deze Nostalgische Avond op 4, 6 en 11 oktober “BACK to the SIXTIES” en schotelt u een avond-/middagvullend programma voor met films, foto’s, een quiz over de jaren ’60 én muziek van de “De Tremeloos”, die met zelfgeschreven teksten en muziek bepaalde onderwerpen uit die tijd belichten.

 

Kaartjes zijn te koop bij:
 Bloembinderij Creatief, Ekershof, Dreumel
Dijkmagazijn Stichting Tremele (donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur)

 

 

Woont u buiten Dreumel en wilt u graag kaartjes kopen:

stuur een mailtje naar info@tremele.nl en vermeldt de volgende gegevens:

 

 

Na overmaking van het verschuldigde bedrag op NL45RABO0136034179, reserveren wij de kaartjes op de door u gekozen datum.
 

 

Maar er is meer……..

Dreumelse films van 1960 en 1967 gedigitaliseerd
U kent ze vast nog wel, die oude films over Dreumel uit 1960 en 1967. In de loop der jaren werden deze films gekopieerd op videobanden waardoor de beeldkwaliteit steeds slechter werd. En in de loop der jaren verdween ook de videorecorder en daarmee ook de films.

Dat probleem hebben wij echter voor u opgelost!
Stichting Tremele is er in geslaagd om de films uit 1960 en 1967 op HD kwaliteit te digitaliseren en gaat deze opnieuw uitbrengen. De kwaliteit is niet meer te vergelijken met de oude videobanden!

Ook zijn de films voorzien van zoveel mogelijk namen van de personen die op deze film voorbijkomen (Met dank aan iedereen die ons daarbij geholpen heeft!). Daarmee zijn deze films nu weer de moeite van het bekijken meer dan waard!

Samen met een vijftal liedjes van “De Tremeloos” vormt deze digitale weergave een uniek document dat geschikt is om af te spelen op uw tv, computer of laptop.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de activiteiten die Stichting Tremele organiseert om de geschiedenis van ons dorp levend te houden.

 

 

Bestellen
Vanaf nu kunt u dit uniek digitaal product bij ons bestellen. Stuur onderstaande gegevens naar info@tremele.nl en wij reserveren voor u een (of meer) digitale weergave(n).

 

 
Wij  hopen dat u gebruik gaat maken van bovenstaande mogelijkheden en zien er naar uit om u op een van de Nostalgische Avonden te mogen begroeten!