De Gelderlander zet Dreumel in de etalage

"Uitgelezen" mogelijkheid om nu als dorp zelf het nieuws te maken!


Vanaf 29 mei 2012 verzorgt de redactie Maas en Waal van dagblad De Gelderlander gedurende drie weken het streeknieuws vanuit D'n Hoender. Want zo schrijft de redactie in de krant van 23 mei: "Dreumel ligt dan wel relatief afgelegen in het uiterste puntje van Maas en Waal, het timmert van alle dorpen nu wel het meest aan de weg."

 

Dat timmeren kun je op dit moment echt letterlijk nemen: D'n Hoender met al zijn gebruikers is nog maar net in bedrijf en het dorpshart zet letterlijk en figuurlijk het hele centrum van het dorp op z'n kop. Op allerlei plaatsen wordt gebouwd (plan de Poll, de Margrietenhof en plan "Rooijsestraat"). Hier en daar wordt natuurlijk gemopperd maar er komt iets prachtigs voor terug! Alle reden voor de redactie om eens een kijkje te komen nemen in ons dorp waar op dit moment zoveel (bouw)activiteit is..

 

 

Standplaats Dreumel

Vanaf 29 mei wordt gedurende drie weken het streeknieuws in Maas en Waal vanuit Dreumel geschreven.

11.00 - 14.00: foyer D'n Hoender.

Zie ook: www.gelderlander.nl/maasenwaal

twitter: @dgdreumel

E-mail: redactie.nijmegen@gelderlander.nl

   

Want er gebeurt natuurlijk nog veel meer in Dreumel. En daar is de redactie ook naar op zoek. Stichting Tremele roept daarom verenigingen, bedrijven, instellingen maar ook de inwoners op om eens een bezoekje te brengen aan de redactie van de Gelderlander.

Dagelijks tussen 11.00 en 14.00 uur kunt u - onder het genot van een kopje koffie - in de foyer van D'n Hoender de krant lezen en een praatje maken met een van de journalisten. Ook zullen de journalisten het dorp in gaan om de sfeer van het dagelijks leven in Dreumel te proeven.

 
Kortom: dit is een uitgelezen mogelijkheid om Dreumel nog meer op de kaart te zetten! We heten de redactie dan ook van harte welkom want  zoals men zelf al schrijft " 'Tremele' is nu de plek waar het gebeurt!".