3 - V Autobataljon


 

 

   

Een groep soldaten van 3-V Autobataljon voor café 't Zwaantje in de Dorpstraat; in het midden kapitein Hofman.

Piet Kok (2e van links) en zijn maatjes bij een vrachtwagen die gebruikt werd voor allerlei hand- en spandiensten (Torenstraat)
   

   

4 november 1939: foto in Café ‘t Zwaantje bij het zilveren huwelijksfeest van Bernard en Mia van Teeffelen.Achterste rij 3e van rechts: Jan van Koolwijk, de aannemer. Naast de bruid kapitein Hofman. Verder op deze foto de volgende soldaten: G.G.N,. v.d. Ameele, Tio de Vrij, J.Dortsers, Jan Zuurdeeg, C.J. van Hangeloor, P. de Vries, J.Vlegel, De Wolff

Piet Kok aan de koffie (Torenstraat)

   

   

Enkele soldaten bij de ingang van voormalig Hotel Centraal in de Rooijsestraat. In het midden staat mogelijk korporaal J. van 't Riet (3e compagnie)

Foto genomen voor het Vincentiushuis: links Kapitein Hofman, rechts Luitenant de Vries. Op de achtergrond Hotel Centraal met schuur.
   

   

Winter 1939/1940: Soldaten op wacht voor het hoofdkwartier dat gevestigd was in het Vincentiushuis aan de Rooijsestraat.

8 februari 1940: soldaten op de ijsschotsen in Dreumel; een van de buitenste personen op deze foto is een zekere Kwakermaat uit Overijssel
   

   

Soldaten bij het achterhuis van de familie van Deursen in de Torenstraat; verder staan Giel (2e van links) en Nel van Deursen - van den Boom (3e van links) op deze foto. Rechts korporaal J. van 't Riet (3e Cie)?

Een van de soldaten bij het achterhuis van de familie van Deursen. Van links naar rechts: Roelf (Roentje) van Deursen, onbekend, Nel van Deursen - van den Boom, Grad en Dien van Deursen.

   

   
Soldaat Zethof, afkomstig uit Haarlem

J.A. Meyster, reserve 1e luitenant

 

 

 
Groepsfoto van  3 - V Autobataljon voor het Vincentiushuis