Jarige Wielewoaiers pakken uit!

19 en 20 september 2009


Het was vanmiddag gezellig druk rond de wielen aan de Griendweg. Daar vierde buurtvereniging "De Wielewoaiers" dit weekend haar 40-jarig bestaan.

Zaterdagavond vond de officiële opening plaats door mevr. Dina v.d. Heuvel - Nijtmans. Zij bedacht 40 jaar geleden de naam. Nu viel haar de eer te beurt om het nieuwe logo van de buurtvereniging te onthullen. Vervolgens barstte in de tent langs het water het feest los.

Ruim 200 (oud-) buurtbewoners vierden een gezellig feest dat tot in de kleine uurtjes duurde. In de tent was een fototentoonstelling te bezichtigen en er draaide een DVD met foto's en stukjes film over de buurt.

Op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur pakte de buurt pas echt uit. Vanaf de tent was het mogelijk om via de Griendweg, Boezemkade, de Ringkoai (voor deze gelegenheid opengesteld) en de Kooimolenweg kennis te maken met de buurt, haar bewoners én alle activiteiten. Er was grote belangstelling voor alle hobby's die door de aanwonenden werden tentoongesteld. Ook voor de kinderen waren er allerlei spellen langs het parkoers opgesteld. De foto's hieronder spreken voor zich.

Het was heel bijzonder om op deze dag eens op plaatsen te komen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn en kennis te maken met verrassende hobby's en activiteiten. Tremele feliciteert  "de Wielewoaiers" en wenst deze vereniging nog vele jaren toe!
 

Hieronder volgt een foto-overzicht..........