Geslaagde kindervakantiedagen 2009


Op 21, 22 en 23 juli werden in ons dorp alweer voor de dertigste keer de kindervakantiedagen gehouden. Zo’n 225 kinderen, verdeeld over 16 groepen, maakten er samen met de organisatie, de groepsleiding en alle vrijwilligers drie dagen lang een geweldig feest van.

 

Ook de weergoden werkten mee, want op een enkele bui na was het prachtig weer.

 

De dinsdag  werd besteed aan het bouwen en schilderen van de hutten. Het thema van dit jaar was “Winter Wonderland”, dus aan het einde van de dag vielen er o.a. een iglo, een ijspaleis en een après-skihut te bewonderen. Na het zingen van het kamplied werd de eerste dag afgesloten.

 

De volgende dag werden in en om het zwembad allerlei spellen gespeeld en verzorgde de  brandweer een geweldig schuimbad. ’s Middags was de vossenjacht, waarbij winters verklede vossen gezocht moesten worden in de straten van Dreumel en waren op het kampterrein nog enkele spellen en een opblaasbare stormbaan.

 

Op donderdagochtend was er tijd voor de peuters en kleuters, met spelletjes en een springkussen. Na de middag waren de grotere kinderen weer aan de beurt, met een talentenjacht: “Dreumel’s got talent”. Alle groepen verzorgden een spetterend optreden. Na het eten van heerlijke frietjes met knakworst ging de parade van start. Alle groepen presenteerden zich op hun mooist verkleed in een optocht door Dreumel.

 

Daarna vertoonden de drie winnaars van de talentenjacht  nogmaals hun optreden aan alle aanwezigen en werd de winnende groep van alle spellen bekendgemaakt. En hiermee kwam een einde aan drie fantastische dagen voor de Dreumelse kinderen.

 
Hieronder een foto-overzicht....
 
   
   
   
   
   
   
   
en dan is het nu echt tijd voor vakantie!