Vrijwilligers in actie tijdens NL doet


 

Dreumel, 12 maart 2016 - Dit weekend stond in het teken van NL doet, een activiteit georganiseerd door het Oranjefonds. Verenigingen en instellingen kunnen zich hiervoor aanmelden en ontvangen dan een geldbedrag waarmee het onderhoud en de verbetering van het dijkmagazijn gefinancierd kan worden. Ook is er dan de mogelijkheid om de vrijwilligers een lunch aan te bieden. Voldoende goede argumenten om hieraan mee te doen.

 
Nu beschikt Stichting Tremele al over een grote groep vrijwilligers die ons op allerlei gebieden ondersteunen en ook vandaag waren ze weer in grote getale aanwezig om allerlei klussen aan te pakken. Zowel binnen als buiten het dijkmagazijn en bij de opslagruimte werd hard gewerkt (maar vooral ook veel gelachen!) om alles weer netjes opgeruimd te krijgen. Het resultaat mag er dan ook weer wezen.  De vrijwilligers werden in de watten gelegd met iets lekkers bij de koffie en een heerlijke lunch.
 
Via deze weg bedanken wij alle vrijwilligers voor de geweldige hulp en de zeer gezellige dag. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten! Ook bedanken wij Toine de Keijzer Tuintechniek voor het beschikbaar stellen van de grondboor.

Dank je wel allemaal!

Bea en Jos

 
foto-overzicht