Mededelingen programma Stichting Tremele


 

November 2018 t/m maart 2019: nieuw seizoen van "Bekik 't mar"

 
Maart 2019: Ria de Lang - Remmits
 
Februari 2019: Joke van de Pol - Vink
 
Januari 2019: Thea Rademakers
 
December 2018: Annemiek van Gruijthuijsen
 
November 2018: MariŽlle Verbruggen
 

 
November 2018: MariŽlle Verbruggen
 

MariŽlle Verbruggen is de eerste exposant in het nieuwe seizoen. Zij exposeert in de maand november en stelt zich hieronder aan u voor:

 

Ik ben MariŽlle Verbruggen, 44 jaar en al 20 jaar wonend in Dreumel, waarvan ruim 18 jaar getrouwd.

Mijn moeder had als hobby fotografie. Toen zij stierf heb ik van het geld wat haar inboedel etc had opgebracht een spiegelreflexcamera gekocht en ben ik een basiscursus gaan volgen.

   

Door het plezier wat ik had in fotografie, heb ik nog vele workshops en trainingen gevolgd en is mijn hobby steeds meer uitgegroeid (en daarmee ook mijn apparatuur).

Inmiddels heb ik al menig familie op de foto mogen zetten, maar ook macrofotografie en Urbex (oude rommel) hebben zeker ook mijn grote interesse.
 

 

 

U kunt het werk van MariŽlle komen bekijken in het dijkmagazijn van Stichting Tremele, Vluchtheuvelstraat 14 in Dreumel, op zondag 4, 18 en 25 november van 11.00 Ė 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

 

Terug

 
 
Annemiek van Gruijthuijsen
 

Annemiek van Gruijthuijsen exposeert in de maand december en stelt zich hieronder aan u voor:

 

Van oorsprong ben ik een Maasbommelse, maar woon al enige jaren met Robert Kuijpers aan de Kooimolenweg in Dreumel.

De belangrijkste inspiratie voor mijn schilderijen haal ik uit mijn omgeving. Familieleden en landschapsgezichten uit de buurt leg ik vast op doek in acryl met fijne technieken of in een lossere stijl.

Daarbij experimenteer ik graag met kleuren. Portretten schilder ik bijvoorbeeld met aparte kleurencombinaties van groen, roze en violet. Dit geeft een bijzonder effect.

Sinds 2013 werk ik onder begeleiding van Ab Krook bij de Kunstwerkgroep in Beneden-Leeuwen.

 

 
 

U kunt het werk van Annemiek komen bekijken in het dijkmagazijn van Stichting Tremele, Vluchtheuvelstraat 14 in Dreumel, op zondag 9, 16, 23 december van 11.00 Ė 15.00 uur. Op zondag 30 december is de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom!

 

Terug

 
 
 
Thea Rademakers
 
Thea Rademakers exposeert in de maand januari en stelt zich hieronder aan u voor:
 

Ik ben Thea Rademakers, geboren te Dreumel en sinds 1969 woonachtig te Beneden Leeuwen.

Tekenen en schilderen is altijd mijn passie geweest. In 1979 ben ik bij Pieter van Oostveen schilderlessen gaan volgen, Pieter was een meester in aquarelleren, ik heb veel van hem geleerd.

Aanvankelijk schilderde ik alleen aquarellen, maar sinds zes jaar ben ik overgestapt naar realistische schilderijen, waarvoor ik lessen volg bij Ton van Hulst in Boven Leeuwen. Dat bevalt erg goed; ik leer ook weer veel van Ton.

Leuk dat ik in Dreumel mag exposeren, het Dreumels bloed blijft nog altijd stromen.

 

   

 

U kunt het werk van Thea komen bekijken in het dijkmagazijn van Stichting Tremele, Vluchtheuvelstraat 14 in Dreumel, op zaterdag 5, zondag 6, 13, 20, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 van 13.00 Ė 16.00 uur.

U bent van harte welkom!

 

Terug

 
 
 
Joke van de Pol - Vink
 

 

Terug

 
 
 
Ria de Lang - Remmits
 

 

Terug