De Eijkhovens


Deze jeugdwagen met als thema "Pipo de Clown" van buurtvereniging "De Eijkhovens" reed ooit mee in een carnavalsoptocht. Het is niet  bekend wanneer het was. Ook zijn er slechts een zestal namen bekend. Wie herkent deze kinderen? Stuur ons een mailtje!
 
1. Willeke van Deursen, 5.Trudy Sas 9.  Ankie Verbruggen?? 13. Theo Gerritsen/Ineke Driessen (als Dikke Deur)/Ineke Driessen
2. Johnny van Sonsbeek 6. Petra v.d. Bosch 10. Gerrie van de Pol/Paul Verbruggen/Gerrie Verbruggen 14. Annelies Kuijpers-v. ZonsbeekAnnelies van Zonsbeek(als mamaloe)
3. Marion v.d. Bos/Sonja Sas/ Sonja Sas 7. Loes van Deursen 11.Pia Verbruggen?? 15.Johnny van Zonsbeek/ Hans van de Pol
4.Ria Storij 8. Marion van den Bos?/Wilma van Geffen 12. Tinie van SonsbeekGerry van den Pol (als Pipo)/Gerrie van de Pol 16.Theo Gerritsen
 
** Links naast nr. 11 staat nog net het hoofd van een langere indiaan Klukkluk: dat is Mientje van de Pol (zus van Gerrie)
 
Reacties
Annelies Kuijpers levert de in zwart gedrukte bijdrage.
Ria van Oosten-Storij uit Alphen aan den Rijn levert de in groen gedrukte bijdrage alsmede onderstaande informatie:
Volgens mij heb ik via mijn moeder deze foto aangeleverd. Wij woonden toen op de Eijkhovenstraat 14. Ik denk dat het 1967 is geweest. Misschien 1968. (Wij zijn nl. in 1968 verhuisd naar de Rooijsestraat). De kar werd getrokken door het paard van Helm Stenssen, de melkboer.  (op een andere foto is Helm Stenssen nl. ook zichtbaar). De Eijkhovens hadden de eerste echte carnavalswagen.
 
Trudy Sas en Tonny van de Sas-van de Pol leveren de in donkerbruin gedrukte bijdrage en leveren ook nog de volgende informatie:
" H
et is een hele leuke herinnering. Mijn vader, Gerrit Sas, heeft deze wagen mee gebouwd. Ik weet dat nog goed. Het moet 1966 of 1967 zijn geweest, want mijn zus Sonja is hier een jaar of 4-5 en ik een jaar of 6-7 en Gerrie van de Pol een jaar of 11-12, Mientje van de Pol een jaar of 14".