Van Super de Boer naar Jumbo


Vandaag was de laatste dag bij Super de Boer in Dreumel. De op koopjes beluste klanten stonden al vanaf 06.30 uur te wachten totdat de deuren open zouden gaan. Daarna was het een komen en gaan van klanten met volgeladen winkelkarren, hoewel de spoeling op een gegeven moment wel erg dun werd.

 

Aan het einde van de dag was er voor de allerlaatste klant nog een extra mandje met boodschappen. Cor Remmits die nietsvermoedend net voor sluitingstijd nog wat boodschappen ging doen, was de gelukkige.

 
Cor Remmits ontvangt van Richard Reuser een mandje met boodschappen Harrie Reuser sluit in het bijzijn van zijn vrouw Riet definitief de deuren
 

Daarna was het tijd om de deur definitief op slot te draaien. Harrie Reuser deed dat in het bijzijn van zijn vrouw Riet. Daarmee werd de allerlaatste Super de Boer vestiging in Nederland gesloten.

 

Buiten volgden nog een aantal toespraken van onder meer Richard Reuser. Daarna vertrok iedereen in optocht naar de nieuwe vestiging van Jumbo aan de Ekershof. Daar kreeg filiaalmanager Richard Reuser het bord "Dreumel" overhandigd.  Vervolgens nam het personeel een kijkje in de nieuwe winkel.

 
Hieronder volgt een foto-impressie.